Dziļā traukā ieklājiet pārtikas plēvi.
Mazsālītu zivi sagrieziet plānās šķēlītēs un izklājiet ar tām trauka dibenu.
Izvāriet olas, atsevišķi sarīvējiet baltumus, dzeltenumus un krabju nūjiņas.
Tagad gatavojam krēmu mūsu tortei. Ļaujiet želatīnam aukstā ūdenī uzbriest, tad izšķīdiniet to ūdens peldē un ļaujiet atdzist.
Sajauciet majonēzi, krējumu, sieru “Filadelfija” , tievā strūkliņā pielejiet želatīnu - krēms ir gatavs!
Traukā ar zivi salieciet sastāvdaļas šādā secībā: krēms, olu dzeltenumi, krēms, krabju nūjiņas, krēms, olu baltumi, vārīti rīsi, krēms.
Ielieciet salātus ledusskapī uz 10-12 stundām.
Uzlieciet uz trauka platu šķīvi un apgrieziet torti otrādi. Izdekorējiet ar ikriem un zaļumiem.