Lejiet saldo krējumu katliņā, karsējiet uz nelielas uguns, berat klāt rīvētu cieto sieru. Pēc piecām minūtēm pieliekat ķiploku spiedē izspiestu ķiploku un šķipsniņu muskatrieksta. Pieliekat sāli un piparus un gatavojiet vēl 3 minūtes un lēnas uguns. Šī mērce būs izsmalcināta piedeva sēnēm un vistas ēdieniem.
Saldo krējumu, mārrutkus, sāli un ķiploku liekat katliņā un lēnām uzvāriet. Noņemiet no uguns un pieliekat smalki sakapātus lociņus. Mērce gatava – varat pasniegt pie gaļas vai dārzeņiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.