Kartupeļu pica, kuru pagatavosi uz pannas 10 minūtēs
Konditoreja un maize

Kartupeļu pica, kuru pagatavosi uz pannas 10 minūtēs

Šī ir neparastāka un daudz vienkāršāka pica, nekā tu būsi gatavojis iepriekš. Šeit nevajadzēs daudz sastāvdaļu un daudz laika veltīt picas pagatavošanai.

Pamatnei Tev vajadzēs:

  • 3-4 vidēja izmēra kartupeļi,
  • 2 ēdamk. miltu,
  • 1 ola, sāls, pipari.

Pildījumam tev vajadzēs:

  • majonēze, ķiploks, 3 tomātiņi, desa, siers (daudz siera)
  • instrumenti – bļodiņa, nazis, maza diametra panna, ķiploku spiede un augu eļļa.

Pagatavošana:

  • Sarīvē ķiploku un to pievieno majonēzei.
  • Kubiņos sagriež tomātus un desu, plāksnēs griežam sieru (var arī sarīvēt).
  • Kartupeļus sarīvējam uz rīves.
  • Šajā masā iekšā liekam miltus, olu, sāli un piparus.
  • Uz sakarsētas pannas, kur atrodas augu eļļa liekam kartupeļu masu. Vēlams lai panna būtu maza izmēra, lai ”pankūka” nesanāk pārāk liela. Liesmu nogriežam uz minimumu.
  • Kad kartupeļu pankūka ir zeltainā krāsā, apgriežam to. Liesmu nepalielinam!
  • Līdz ko pankūka ir apgriezta uzreiz liekam virsū majonēzi (vai adžiku), liekam virsū tomātus, desu un sieru.
  • Liekam virsū vāku pannai. Viss gatavs.

Lai labi garšo!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt