Šī ir neparastāka un daudz vienkāršāka pica, nekā tu būsi gatavojis iepriekš. Šeit nevajadzēs daudz sastāvdaļu un daudz laika veltīt picas pagatavošanai.
Kubiņos sagriež tomātus un desu, plāksnēs griežam sieru (var arī sarīvēt).
Kartupeļus sarīvējam uz rīves.
Šajā masā iekšā liekam miltus, olu, sāli un piparus.
Uz sakarsētas pannas, kur atrodas augu eļļa liekam kartupeļu masu. Vēlams lai panna būtu maza izmēra, lai ”pankūka” nesanāk pārāk liela. Liesmu nogriežam uz minimumu.
Kad kartupeļu pankūka ir zeltainā krāsā, apgriežam to. Liesmu nepalielinam!
Līdz ko pankūka ir apgriezta uzreiz liekam virsū majonēzi (vai adžiku), liekam virsū tomātus, desu un sieru.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.