Maisījumā pieliet aukstu pienu, nepārtraukti maisīt. Gatavo mīklu izrullēt plācenī. Tā vidū likt žāvētos ķiršus, uzlocīt malas un mīcīt mīklu vēl apmēram četras minūtes.
Mīklu sadalīt desmit daļās, katru saviļāt bumbiņā. Papīra formiņas iesmērēt ar augu eļļu. Mīklas bumbiņas likt formiņās un atstāt uz 45 minūtēm. Bulciņās iegriezt krustu. Miltus sajaukt ar ūdeni. Maisījumu likt konditorejas maisā un piepildīt krustveida griezumus. Lieldienu ķiršu bulciņas likt cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem un cept 15 minūtes.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.