Šie gardie kabacīši neprasa daudz pūļu. Arī gurķi, aplieti ar šo marinādi būs ļoti garšīgi. Noteikti izmēģiniet un, iespējams, šī kļūs par jūsu iecienītāko recepti.
SASTĀVDAĻAS:
Rēķināts uz četrām litra burkām:
3 kg kabaču
2 litri ūdens
200 g cukura
3 ēdamkarotes sāls
250 g 9% etiķa
dilles
mārrutku lapas
4 daiviņas ķiploka
1 tējkarote melnie pipari graudiņos
6 – 8 lauru lapas
PAGATAVOŠANA:
Kabačus nomazgāt, sagriezt ripās.
Zaļumus nomazgāt, ķiplokus notīrīt, visu salikt izkarsētās burkās.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.