Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Pateicos savai vecmāmiņai, kura man iemācīja pagatavot šo gardumu. Vīrs ņem līdzi uz darbu, bērni uz skolu - visa ģimene paēdusi.
17.01.2023 20:50
Konservējumi
Bezgala gardi vītinātie tomāti
12.08.2019 13:11
Uzkodas
Biešu uzkodas
17.10.2019 17:58
Pamatēdieni
Kāpostu tīteņi cepeškrāsnī. Aizkarpatu recepte – garšīgāki, nekā parastie tīteņi!
25.10.2018 20:34
Konservējumi
Kabači bulgāru gaumē
30.07.2019 13:15
Konservējumi
Givečs – dārzeņu sagatave ziemai
09.08.2019 20:01
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu