Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
Konditoreja un maize

Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!

Tik vienkārši un tik garšīgi!

Sastāvdaļas

  • 3 āboli;
  • Sauja riekstu;
  • Rozīnes pēc vēlēšanās;
  • 2 ēdamkarotes medus;
  • Kanēlis pēc garšas.

Pagatavošana

  • Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
  • Apkaisa ar kanēli.
  • Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt