Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Ātrās receptes šašlikam
21.06.2019 20:19
Konservējumi
Dārzeņu salāti ar kāpostiem un tomātiem: šis noder visu ziemu, ļoti viegli pagatavot
01.09.2022 22:16
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
30.03.2020 09:50
Konservējumi
Rabarberu kompots ar ingveru
28.05.2019 21:40
Salāti
Vistas krūtiņu salāti ar sēnēm
24.01.2020 16:02
Konservējumi
Marinēti gurķi ar tomātiem
01.06.2019 10:22
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu