Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Šo milzīgo loku saišķi viņa izaudzēja maisiņā ziemas vidū bez jebkādas zemes
Konditoreja un maize
Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem
Pamatēdieni
Kartupeļu pica
Pamatēdieni
Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru
Deserti
4 olas, 200 g biezpiena un 120 g cukura – vismaigākajai tortei pasaulē! Neticami viegls un gards deserts!
Salāti
Salāti ar sieru
Konservējumi
Kabači bulgāru gaumē
30.07.2019 13:15
Salāti
Salāti “Raganiņa”
26.08.2019 11:07
Konditoreja un maize
Viegli pagatavojams biezpiena sacepums ar baltās šokolādes garšu
03.05.2019 21:28
Brokastis
10 lieliskas idejas ko pagatavot no olām
14.12.2017 01:29
Pamatēdieni
Rievotie kartupeļi. Ļoti garšīgi, ātri un vienkārši
16.06.2019 13:20
Konservējumi
Vasarīgi salāti ziemai
14.08.2019 13:14
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu