Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Citronu zupa ar rīsiem
15.04.2019 09:53
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
30.03.2020 09:50
Pamatēdieni
Pasta ar garnelēm un saldo krējumu. Vīrs prasa gatavot vēl un vēl...
12.09.2022 12:24
Konservējumi
Sulīgs „mango” no ķirbja ziemai. Iekonservēju jau 15 burciņas! Debešķīgs baudījums
20.10.2018 19:29
Konditoreja un maize
Šokolādes cepumi ar karameli
11.12.2019 13:51
Pamatēdieni
Kartupeļu sacepums ar cīsiņiem un sieru
08.04.2019 10:01
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu