Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Saldie vareņiki ar biezpienu
03.12.2021 22:18
Konservējumi
Paštaisīts kečups – gandrīz mēli noriju!
21.06.2019 13:14
Pamatēdieni
Liellopu gaļa ar kartupeļiem
04.05.2020 15:46
Pamatēdieni
Kartupeļus ar malto gaļu gatavoju jaunā veidā: šāds ēdiens ir piemērots pat Jaungada galdam (vienkāršs, bet ļoti garšīgs)
05.11.2022 20:38
Pamatēdieni
Kesadiljas ar vistu un sieru
21.11.2021 11:16
Konservējumi
Liekam burkās gurķus – 8 sagatavju varianti ziemai
16.07.2019 13:18
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu