Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepti āboli ar kanēli: delikatese 10 minūtēs!
02.11.2018 12:47
Tik vienkārši un tik garšīgi!
Sastāvdaļas
3 āboli;
Sauja riekstu;
Rozīnes pēc vēlēšanās;
2 ēdamkarotes medus;
Kanēlis pēc garšas.
Pagatavošana
Ābolus nomazgā, griež plānās šķēlēs, attīra no sēklām un izkārto šķīvī.
Apkaisa ar kanēli.
Pa vidu liek riekstus un rozīnes, pārlej ar medu un cep 5-8 minūtes vai nu cepeškrāsnī, vai mikroviļņu krāsnī.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Kārtainie salāti "Jaunums" - ļoti vienkārši, garšīgi un ātri pagatavojami
16.03.2019 18:15
Pamatēdieni
Paelja ar vistu un garnelēm
19.10.2019 20:15
Uzkodas
Kabači bulgāru gaumē. Lieliska uzkoda svētku galdam un ikdienai.
27.06.2019 13:18
Konservējumi
Visaromātiskākais un garšīgākais ievārījums no veselām zemenēm
08.06.2019 18:11
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs
16.12.2018 23:11
Pamatēdieni
Cūkas stilbiņš ar sēnēm
23.01.2019 22:23
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu