Ēvelējam kāpostus, sasmalcinām visus dārzeņus un liekam lielā bļodā. Ar ķiploku spiedi izspiežam ķiplokus, pieliekam sāli, cukuru, pielejam eļļu un etiķi, pieliekam garšvielas. Visu rūpīgi sajaucam ar rokām, bet nesaspiežam!
Liekam salātus tīrās burkās, liekam plastmasas vāciņus un atstājam uz diennakti istabas temperatūrā. Nākamajā dienā pieliekam katrā burciņā vēl salātus, jo pa nakti tie būs mazliet “nosēdušies”. Pēc tam burkas liekam vēsā vietā.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.