Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze zirņu
2-3 burkāni
1 ēdamkarote kviešu miltu
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sviesta
sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
Zirņus izvāra atsevišķi.
Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru,
sāli
, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Laša salāti
25.01.2020 16:15
Pamatēdieni
Cepti kartupeļi itāļu gaumē. Aromāts un garša jūs apburs!
04.10.2018 19:56
Pamatēdieni
Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu
17.06.2019 18:12
Salāti
Pavasarīgi salāti ar redīsiem, olu un gurķiem
05.06.2019 21:16
Pamatēdieni
Vistas karbonāde cepeškrāsnī
29.02.2020 20:24
Konditoreja un maize
Gardo makarūnu recepte
22.10.2018 21:45
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu