Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze zirņu
2-3 burkāni
1 ēdamkarote kviešu miltu
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sviesta
sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
Zirņus izvāra atsevišķi.
Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru,
sāli
, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Ābolu salāti ar zemenēm, rabarberiem un valriekstiem
08.06.2019 19:11
Noderigi
12 lieliskas idejas olu uzkodām
09.04.2019 21:36
Noderigi
Banānu mizu labās īpašības
08.02.2020 18:37
Salāti
Kārtainie salāti "Jaunums" - ļoti vienkārši, garšīgi un ātri pagatavojami
16.03.2019 18:15
Pamatēdieni
Folijā cepta zivs
22.01.2019 18:20
Pamatēdieni
Pikantā cūkgaļa ar šampinjoniem un sieru
08.04.2019 23:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu