Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze zirņu
2-3 burkāni
1 ēdamkarote kviešu miltu
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sviesta
sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
Zirņus izvāra atsevišķi.
Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru,
sāli
, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Cepumi “Skudru pūznīši”
16.08.2019 18:15
Konditoreja un maize
Brīnumgarda torte bez cepšanas: grezns deserts, kas neaizņems daudz laika!
19.08.2019 18:20
Pamatēdieni
Gardākā vistas krūtiņas recepte, kādu esmu ēdusi. Viegli, ātri un ļoti sulīgi.
07.12.2022 21:54
Pamatēdieni
Teļa gaļas sautējums ar tomātiem un pupām
06.04.2022 14:06
Konditoreja un maize
Mājās gatavota krējuma - medus torte
06.08.2019 13:17
Uzkodas
Cepti burkāni
18.06.2020 22:10
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu