Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze zirņu
2-3 burkāni
1 ēdamkarote kviešu miltu
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sviesta
sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
Zirņus izvāra atsevišķi.
Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru,
sāli
, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Nostaļģiska recepte no bērnības. Visi radinieki ir sajūsmā no šī šedevra, lūdzot, lai uztaisa vēl!
14.01.2019 21:23
Konditoreja un maize
Kēkss uz jogurta bāzes
08.04.2019 21:51
Brokastis
Kēksa formas omlete
25.02.2020 13:50
Pamatēdieni
Viltotā lazanja
07.12.2019 22:13
Salāti
Salāti ar turku zirņiem
06.07.2020 17:55
Konservējumi
Aromātisks bumbieru – apelsīnu ievārījums. Katru gadu cenšos pagatavot vismaz dažas burciņas.
30.07.2019 18:10
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu