Burkānu - zirņu sautējums
Pamatēdieni

Burkānu - zirņu sautējums

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 glāze zirņu
  • 2-3 burkāni
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • sāls, dilles pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
  • Zirņus izvāra atsevišķi.
  • Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru, sāli, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt