Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 glāze zirņu
2-3 burkāni
1 ēdamkarote kviešu miltu
1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote sviesta
sāls, dilles pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Burkānus ļoti smalki sagriež un sarīvē uz rīves, izvāra pusgatavus.
Zirņus izvāra atsevišķi.
Ieliek katlā zirņus un burkānus, ieber miltus, pieliek sviestu, sīki sagrieztas dilles, cukuru,
sāli
, aplej ar buljonu vai ūdeni un vāra, līdz gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Kāpostu tīteņi ar gaļu un rīsiem, gatavoti pēc 1861. gada receptes
30.11.2021 23:02
Brokastis
Mājās pagatavotas bagetes
13.11.2019 21:17
Konditoreja un maize
No vienas kefīra pakas vesela kaudze ar garšīgiem pīrādziņiem
16.12.2018 22:23
Uzkodas
Desmit lieliskas uzkodas tikai no trīs sastāvdaļām
25.02.2019 18:11
Pamatēdieni
Kartupeļi lauku gaumē, pagatavoti cepeškrāsnī
05.08.2019 19:39
Pamatēdieni
Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
22.01.2019 13:17
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu