Sviestu sakūlu ar 2/3 cukura un vaniļas cukuru, kūlu 5 minūtes, tad pa vienam piekūlu olu dzeltenumus, baltumus mīklai nepievienojam. Tad piemīcīju klāt miltus ar sodu.2/3 mīklu izliekam formā 26 cm diametrā, 1/3 mīklas ieliku saldētavā uz 20 min.
Rabarberus ieberam formā.
Sakuļam olu baltumus ar atlikušo cukuru. Uzkāju olu baltumus uz rabarbariem.
Mīklu no saldētavas uz sakņu rīves uzrīvēju uz olu baltumiem. Lieku 175 grādu karstā krāsnī cept uz 40-45 min.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.