Kartupeļus nomazgājiet, ar dakšu sadurstiet vairākās vietās, izklājiet tos uz cepešpannas, kas apklāta ar pergamentu un lieciet cepties 200 grādu temperatūrā uz 40-50 minūtēm.
Smalki sagrieziet gaļu, uz pannas apcepiet. Sagrieziet lociņus, sarīvējiet sieru.
Izceptos kartupeļus pārgrieziet uz pusēm, ar karoti izņemiet vidu, atstājot pie mizas apmēram 1 cm mīkstuma.
Sajauciet kartupeļu mīkstumu, gaļu, sīpolus, sieru un krējumu, pielieciet sāli un piparus.
Ielieciet pildījumu kartupeļu laiviņās, izlieciet tās uz cepešpannas, kas izklāta ar pergamentu. Ielieciet kartupeļus cepeškrāsnī, kas uzsildīta līdz 160 grādiem, uz 40 minūtēm.