Mīklai: saputojam olas baltumus, pakāpeniski pievienojam cukuru, tad pa karotei auksto ūdeni un pa vienam olas dzeltenumus, un beigās miltus kas samaisīti ar cieti, cepamo pulveri un 2 ēdamkarotēm kakao.
Mīklu lejam cepamajā formā, kas sasmērēta ar eļļu un izklāta ar cepamo papīru. Cepam apmēram 20 minūtes.
Gatavību pārbaudām ar koka irbulīti.
Uz tīra dvieļa izbārstām ēdamkaroti cukura un liekam vēl silto mīklu. Ar dvieļa palīdzību apgriežam mīklas plāksni un pagaidām, lai atdziest.
Krēmam: iemērcam želatīnu 100 ml auksta ūdens un atstājam uz 10 minūtēm, tad sildām uz nelielas uguns.
Neuzvāriet, lai želatīns nezaudētu savas želējošās īpašības. Izšķīdinām kapučīno 50 ml karsta ūdens un ļaujam atdzist.
Pa to laiku saputojam saldo krējumu ar vaniļas cukuru, pievienojam izšķīdināto un atdzesēto kapučīno un maskarpones sieru. Izšķīdinātajā želatīnā liekam karoti krēma, samaisām, pieliekam vēl karoti krēma, atkal samaisām, tad pielejam visu atlikušo krēmu.
Attinam dvieli, ņemam mīklas plāksni un liekam formā. Pa virsu klājam pusi krēms, pa vidu liekam divus nomizotus banānus un sarullējam mīklas plāksni ciešā ruletē.
Ar atlikušo krēmu sasmērējam visu ruleti.
Rotājam ruleti ar rīvēto šokolādi vai dekoru pēc jūsu izvēles.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.