Bulgurs ar ķirbi
Pamatēdieni

Bulgurs ar ķirbi

Sastāvdaļas:

  • 1/3 gl bulgura (sausā veidā)
  • 3-4 kaltētie tomāti, (sagriezti)
  • neliels ķirbja gabals (kā neliels ābols)- sagriezts kubiņos
  • pētersīļi(pēc garšas)
  • timiāns(pēc garšas)
  • 1 tējk. eļļas,
  • sāls(pēc garšas)
  • pipari(pēc garšas)

Pagatavošana:

Katlā uzsilda eļļu, likt ķirbi, čili, timiānu, apcept 2 minūtes, likt bulguru, tomātus, pārliet ar karstu ūdeni (lai pārklātu bulguru un vēl nedaudz), pievieno sāli, piparus, uzliek vāku. Uz nelielas uguns vāra 10 minūtes, pārbaudot- vai neaptrūkstas šķidruma. Noņemt no uguns, pieliek sakapātus pārējos zaļumus.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt