Pupiņas uz diennakti iemērciet aukstā vārītā ūdenī.
Tomātus nomazgāt, sagriezt gabalos un samalt gaļas maļamajā mašīnā kopā ar aso piparu un ķiplokiem.
Sīpolus sagriezt pusgredzenos.
Katlā lieciet samaltos dārzeņus un pievienojiet sīpolus, pielejiet eļļu, pieberiet sāli un cukuru. Vāriet maisot uz lēnas uguns 40 minūtes. Tad pievienojiet pupiņas un vāriet līdz pupiņās gatavas.
Pildiet sterilās burkās un drošības labad sapildītas burkas pakarsējiet kādas 15 minūtes.
Aizskrūvējiet burkas, apgrieziet otrādi un sasedziet.
Kad burkas atdzisušas, uzglabājiet tās ledusskapī.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.