Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem
Deserti
Konditoreja un maize

Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem

Sastāvdaļas:

  • 400 g biezpiens
  • 250 g margarīna (sarīvēta uz rīves)
  • 480 g miltus un 1 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

  • Biezpienu sajauc ar margarīnu, tad pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls.
  • Izrullēt mīklu un izspiest uz tās aplīšus (piemēram, ar glāzi). Katru aplīti no vienas puses apbārstīt ar cukuru, salocīt uz pusēm tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu.
  • Gatavo pusapli atkal apbārstīt ar cukuru un atkal salocīt tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu.
  • Gatavā trīsstūrīša vienu pusi apbērt ar cukuru un likt uz cepamā papīra ar sacukuroto pusi uz augšu. Cept 180 grādu temperatūrā 25 – 30 minūtes, līdz cepumi kļūst zeltaini.

Lai labi garšo!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt