Bezgala gards ābolu-biezpiena sacepums
Deserti

Bezgala gards ābolu-biezpiena sacepums

Sastāvdaļas:

  • 2 āboli
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. cukura

Mīklai:

  • 2 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • šķipsna sāls
  • 0,5 glāzes skābā krējuma
  • 3 ēd.k. izsijātu miltu
  • 250 g biezpiena

Pagatavošana:

Nomizojiet ābolus un tad tos sagriež šķēlītēs. Tad tos kopā ar sviestu pannā apcep. Tad appkaisiet tos ar cukuru. Cepiet 5 minūtes vienu pusi un aptuveni 3 minūtes otru.

Pagatavojiet mīklu, sakuļot visas mīklas sastāvdaļas, un aplej ābolus. Cepiet visu vēl dažas minūtes un tad cepiet cepeškrāsnī 200 grādos līdz izveidojas zeltaina krāsa.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt