sarkanās pupiņas – 1 kārba (ar tomātiem šoreiz nederēs)
burkāni Korejiešu gaumē – 200 g
saldais pipars (jebkuras krāsas)
lociņi
saulespuķu eļļa
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
Gaļu un saldo piparu sagriezt salmiņos, pievienot pārējās sastāvdaļas, pielikt sāli un piparus, pielikt eļļu un samaisīt.
Salāti “Tbilisi”
Iecienītie salāti “Tbilisi” – garšīgi un sātīgi! Vīrieši tos noteikti spēs novērtēt!
SASTĀVDAĻAS:
sarkanās pupiņas – 1 kārba
vārīta liellopa gaļa – 200 – 250 g ( ņemam liesu gaļas gabaliņu, apmēram 300 g un pusotru stundu vāram sālsūdenī)
sarkanais sīpols – 1 gab. (vidēja izmēra)
saldais pipars – 1 gab.
puse asā pipara
ķiploks – 2 – 3 daiviņas
valrieksti – 50 g
vidēja izmēra koriandra pušķītis
malti melnie pipari
MĒRCEI:
olīveļļa
vīna etiķis
PAGATAVOŠANA:
Sīpolu sagriezt pusgredzenos.
Ja tie ir mājas sīpoli – sulīgi un asi, tad labāk to sagriezt un ielikt uz 2 minūtēm karstā ūdenī, pretējā gadījumā sīpola asums pārmāks pārējās garšas.
Notīrīt saldo piparu, izņemt sēklas un sagriezt salmiņos.
Gaļu sagriezt kubiņos.
No asā pipara izņemt sēklas un sīki sakapāt.
Ķiplokus sakapāt vai izspiest ķiploku spiedē.
No pupiņām noliet ūdeni un noskalot tās.
Pielikt sīpolu, liellopa gaļu, piparus, ķiploku, sakapāto koriandru, uz pannas apgrauzdētus un sakapātus valriekstus.
Sāli un melnos piparus pēc garšas.
Mērci pagatavot no 4 - ēdamkarotēm olīveļļas un 1 ēdamkarotes vīna etiķa.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.