Kabači ir neticami noderīgi, un no tiem jūs varat pagatavot daudz ēdienu kā, piemēram, šo super recepti.
Nomizojiet kabačus. Sagrieziet tos apļos, 5 centimetru biezumā. Vāra tos sālītā ūdenī apmēram 5 minūtes.
Brinzu sarīvē uz rīves, bet ne uz ļoti smalkas.
Sasmalciniet dilles.
Izmantojot nazi, izņemiet mīkstumu no kabačiem, nepieskaroties apakšai, lai iegūtu sava veida krūzītes.
Sagrieziet dārzeņa mīkstumu.
Bļodā salieciet brinzu, dilles, kabaču mīkstumu un olas. Pieberiet sāli un samaisiet.
Ar iegūto masu piepildiet kabaču krūzītes. Ielieciet tos cepamajā traukā. Virsū viegli uzlejiet olīveļļu.
Cepiet pusstundu 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī.
Tā no nedaudzām sastāvdaļām jūs varat pagatavot tik elegantu un neparastu ēdienu. Brinza piešķir kabačiem sāļu garšu, bet dilles - svaigumu.