Salātus “Lollo Rosso”” sadalīt lapās, rūpīgi noskalot un nosusināt. Rabarberus noskalot, nosusināt, sagriezt 10 cm garās nūjiņās, tad plānos salmiņos.
Ābolus noskalot un nomizot. Katru ābolu sagriezt četrās daļās, izņemt serdes. Tad katru daļu sagriezt plānās šķēlītēs, apslacīt ar citronu sulu. Zemenes noskalot, nosusināt, noņemt zaļos kātiņus.
Pagatavot zemeņu mērci. Sablendēt zemenes, tad, turpinot blendēt, smalkā strūkliņā pieliet olīveļļu un baltvīna etiķi.
Valriekstus rupji sakapāt ar nazi.
Lēzenā traukā izkārtot salātu lapas, uz tām likt ābolus, zemenes un rabarberus. Pārliet ar mērci un uzbērt riekstus.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.