Ir ļoti daudz un dažādu recepšu variantu kā varētu pagatavot garšīgu frikadeļu zupu. Frikadeļu zupa ir garšīga, sātīga un sasildoša gada drēgnajā laikā!
Uzvāra vistas buljonu, vai ātrajā variantā izmantojiet vistas buljona kubiņus.
Ielej lielā katlā buljonu un pieliek klāt burkānu šķēlītes. Uzvāra to un turpina vārīt 10 min.
Pa to laiku pagatavo vistas frikadeles. Liek blenderī vistas krūtiņu, baltmaizi bez garozas, kafijas saldo krējumu, olu un olu dzeltenumu, sāli, svaigi maltus piparus un rīvēto muskatriekstu. Visu sajauc viendabīgā masā.
No gatavās masas veido frikadeles, ar divu tējkarošu palīdzību. Liek vārīties klāt pie buljona.
Nomazgā un gareniski sagriež šampinjonus. Pievieno zupai sēnes un vāra 5 min.
Pasniedziet zupu ar smalki sakapātiem pētersīļiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.