Vistas frikadeļu zupa
Zupas
Pamatēdieni

Vistas frikadeļu zupa

Ir ļoti daudz un dažādu recepšu variantu kā varētu pagatavot garšīgu frikadeļu zupu. Frikadeļu zupa ir garšīga, sātīga un sasildoša gada drēgnajā laikā!

SASTĀVDAĻAS:

  • Vistas buljons 2 l
  • Burkāni 3 gab.
  • Nelieli šampinjoni 10 gab
  • Jēlas vistas krūtiņas 500 g
  • Baltmaize bez garozas 100 g
  • Kafijas saldais krējums 100 ml
  • Ola un olas dzeltenums
  • Sāls un pipari 1 tējk.
  • Rīvēts muskatrieksts 1 tējk.

PAGATAVOŠANA:

  • Uzvāra vistas buljonu, vai ātrajā variantā izmantojiet vistas buljona kubiņus.
  • Ielej lielā katlā buljonu un pieliek klāt burkānu šķēlītes. Uzvāra to un turpina vārīt 10 min.
  • Pa to laiku pagatavo vistas frikadeles. Liek blenderī vistas krūtiņu, baltmaizi bez garozas, kafijas saldo krējumu, olu un olu dzeltenumu, sāli, svaigi maltus piparus un rīvēto muskatriekstu. Visu sajauc viendabīgā masā.
  • No gatavās masas veido frikadeles, ar divu tējkarošu palīdzību. Liek vārīties klāt pie buljona.
  • Nomazgā un gareniski sagriež šampinjonus. Pievieno zupai sēnes un vāra 5 min.
  • Pasniedziet zupu ar smalki sakapātiem pētersīļiem.

Lai Jums labi garšo!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt