Vistas bumbiņas krējuma mērcē
Pamatēdieni

Vistas bumbiņas krējuma mērcē

Sastāvdaļas:

  • 500 g vistas fileja
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 200 ml salds krējums
  • 150 g cietais siers
  • Pipari, sāls (pēc garšas)

Pagatavošana:

Vistas fileju nedaudz paklapē (tā kā cepot karbonādi), tad to smalki sagriež, tad pievienojiet smalki sakapātus sīpolus, apkaisiet ar sāli un pipariem, ielejiet saputotu olu un kārtīgi samaisiet.

Cepamajā pannā ielejiet pusi saldo krējumu. No gatavās masas izveidojiet nelielas bumbiņas un lieciet tās uz pannas. Cepiet 180 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

Kamēr gatavojas gaļa, pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet tajā ķiplokus un samaisiet ar pusi no saldā krējuma.

Tajā laikā pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet tajā ķiplokus un samaisiet ar saldo krējumu.

Izņemiet cepamo formu no krāsns un aplejiet ar mērci katru bumbiņu, atkal cepiet vēl 15-20 minūtes.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt