Vistas fileju nedaudz paklapē (tā kā cepot karbonādi), tad to smalki sagriež, tad pievienojiet smalki sakapātus sīpolus, apkaisiet ar sāli un pipariem, ielejiet saputotu olu un kārtīgi samaisiet.
Cepamajā pannā ielejiet pusi saldo krējumu. No gatavās masas izveidojiet nelielas bumbiņas un lieciet tās uz pannas. Cepiet 180 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Kamēr gatavojas gaļa, pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet tajā ķiplokus un samaisiet ar pusi no saldā krējuma.
Tajā laikā pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet tajā ķiplokus un samaisiet ar saldo krējumu.
Izņemiet cepamo formu no krāsns un aplejiet ar mērci katru bumbiņu, atkal cepiet vēl 15-20 minūtes.