Vafeļu kūka ar olu krēmu
Konditoreja un maize

Vafeļu kūka ar olu krēmu

SASTĀVDAĻAS:

  • vafeļu plāksnes - 1 iepakojums;
  • olu krēms;
  • šokolāde.

Krēma recepte:

  • 400 ml piena;
  • 2 olas;
  • 100 grami cukura;
  • 40 grami miltu;
  • 1 paciņa vaniļas cukura.

PAGATAVOŠANA:

Uzkarsēt pienu līdz vārīšanās temperatūrai, bet neuzvārīt.

Sakult miltus, olas, cukuru un vaniļas cukuru gludā, viendabīgā masā.

Pieliet karstu pienu un ātri samaisīt, lai nebūtu kunkuļu. Vēlreiz visu likt uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, uzkarsēt līdz krēma konsistencei.

Ja tomēr veidojas kunkuļi, krēmu izberzt caur sietu.

Ļaut atdzist un veidot vafeļu kūkas. Likt vafeļu plāksni, pa virsu krēmu, tad atkal plāksni, krēmu utt. Pa virsu uzkaisīt rīvētu šokolādi.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt