Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
Konditoreja un maize

Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas

Lieliska recepte, kuru pierakstījušas visas manas draudzenes!

Sastāvdaļas:

  • 450 g 20 % skābais krējums
  • 300 g cepumi
  • 100 g izkausēta sviesta
  • 300 g labs iebiezinātais piens
  • 10 g želatīns
  • ¾ glāzes auksts vārīts ūdens

Pagatavošana

  • Formu izklāj ar cepampapīru. Smalki sadrupina cepumus un sajauc ar izkausēto sviestu. Iegūto masu liekat formā un kārtīgi sablietējiet. Liek ledusskapī uz pusstundu.
  • Krējumu sajauc ar iebiezināto pienu. Tad aplej želatīnu ar ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm, lai želatīns piebriest. Pēc tam to izkausē karstā ūdens peldē. Nedaudz atdzesē un uzmanīgi lej klāt krējuma masai, nepārtraukti maisot.
  • Gatavo masu lej virsū cepumiem. Liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Kad masa sastingusi, to var dekorēt ar svaigām ogām, rīvētu šokolādi vai riekstiem.

Lai labi garšo!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt