Teļa gaļas sautējums ar sēnēm
Pamatēdieni

Teļa gaļas sautējums ar sēnēm

Ja vēlaties pagatavot maigu un patīkamu gaļu, kas kūst mutē, šī recepte ir paredzēta jums!

Sastāvdaļas:

  • Teļa gaļa 800g
  • Šampinjoni 150g
  • Sīpoli 1gab.
  • Baltvīns 150ml
  • Olīveļļa 3 ēdam. k.
  • Koriandrs 1 šķipsniņa
  • Sāls pēc garšas
  • Olīvas 100g
  • Tomāti 2gab.
  • Vistas gaļas buljons 1 glāze
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • Baziliks 2 šķipsniņas
  • Sarkanie piparipēc garšas

Pagatavošana:

Sagrieziet gaļu mazos gabaliņos un apcepiet augu eļļā līdz tā kļūst zeltaini brūni.

Sagrieziet sīpolu pusgredzenos un sasmalciniet ķiplokus. Šampinjonus sagrieziet šķēlēs.

Pagatavojiet tomātus. Lai tos nomizotu, tomātus vispirms iemērciet verdošā ūdenī, pēc tam aukstā. Tad jūs varēsiet viegli noņemt mizu Tomātus smalki sagrieziet.

Apbrūninātajai gaļai pievieno sīpolu un ķiploku, samaisa un cep 2 minūtes.

Pievienojiet tur arī šampinjonus un tomātus. Sautē 5 minūtes.

Tagad pievienojiet vīnu, buljonu un olīvas. Pēc garšas pievienojiet sāli un garšvielas - koriandru un sarkanos

piparus.

Uzlieciet vāku un vāriet uz vidējas uguns apmēram 40 minūtes. Pirms pasniegšanas apkaisiet ēdienu ar baziliku.

Gaļa ar sēnēm šajā receptē ir neticami maiga. To var pasniegt ar kartupeļu biezeni vai citām piedevām.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt