Vienkārša mājās pagatavojamu kruasānu recepte, pagatavojama no kārtainās rauga mīklas, ar šokolādes riekstu krēmu. Būs gatavi 30 minūtēs.
Pasniedziet tos brokastīs ar tasīti aromātiskas tējas vai kafijas.
Ieslēgt cepeškrāsni un uzkarsēt līdz 180 grādiem. Paplāti izklāt ar cepamo papīru.
Mīlu atlaidināt, katru plāksni sagriezt četrās daļās. Uz katra gabaliņa uzsmērēt ēdamkaroti šokolādes – riekstu krēma, atstājot centimetru no katras malas neapsmērētu.
Malas apsmērēt ar olu. Katru mīklas kvadrātu satīt kruasāna formā, saliekt pusmēnesī. Apsmērēt ar olu.
Cept cepeškrāsnī 20 minūtes. Pārkaisīt ar pūdercukuru. Pasniegt siltus.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.