Kāpostu tīteņi
Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas:

  • malta gaļa
  • svaigs kāposts
  • burkāni
  • rīsi
  • krējums
  • tomātu mērce

Pagatavošana:

  • Sāls ūdenī apvārītas kāpostu lapas piepilda ar kotlešu masu,kurai pievienots rīvēts burkāns un vārīti rīsi.Var arī pildīt tikai ar dārzeņiem un rīsiem,kas nu kuram pie rokas.
  • Tad tīteņus apcep.
  • Liek visu traukā, pielej buljonu vai ūdeni kopā ar krējumu(citiem patīk arī ar tomātu mērci).
  • Tad tīteņus liek sautēties.

Recepte: L.Trektere

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt