Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes fondants
21.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
45 g miltu
90 g rūgtās šokolādes
90 g sviesta
100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
kakao pulveris
sviests
PAGATAVOŠANA:
Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Vistas frikadeļu zupa
26.11.2017 14:48
Noderigi
Kefīra diēta, kas patiešām strādā. Mīnuss 4-6 kg garantēti!
27.03.2019 19:42
Salāti
“Princese”. Svētku vakariņām jāsākas tieši ar šiem salātiem!
23.12.2017 17:03
Deserti
Saldējuma torte ar ananāsiem
22.02.2022 13:06
Konditoreja un maize
Ābolu rulete
02.10.2019 20:01
Uzkodas
Desmit lieliskas uzkodas tikai no trīs sastāvdaļām
25.02.2019 18:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu