Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes fondants
21.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
45 g miltu
90 g rūgtās šokolādes
90 g sviesta
100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
kakao pulveris
sviests
PAGATAVOŠANA:
Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Noderigi
Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal.
Pamatēdieni
Karbonāde no vistu sirdīm
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Konditoreja un maize
Gardā rabarberu kūka
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
21.11.2019 22:27
Uzkodas
Ļoti vienkārša mājas siera pagatavošanas recepte – ātri, garšīgi un veselīgi!
10.04.2019 18:13
Konservējumi
Plūmju marmelāde
02.10.2019 18:00
Konservējumi
Kabaču kečups
15.08.2019 21:57
Brokastis
Omlete ar bekonu mikroviļņu krāsnī
25.02.2020 16:06
Salāti
Vegānu recepte asinsspiediena normalizēšanai
20.05.2019 09:08
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu