Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes fondants
21.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
45 g miltu
90 g rūgtās šokolādes
90 g sviesta
100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
kakao pulveris
sviests
PAGATAVOŠANA:
Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Laša cepetis ar kartupeļiem
04.06.2020 10:45
Konservējumi
Bezgala gardi vītinātie tomāti
12.08.2019 13:11
Salāti
Salāti "Sofia" ar šķiņķi un kūpinātu sieru
09.04.2019 11:16
Konditoreja un maize
Pīrādziņi ar kefīru. Maigi kā pūka. To apbrūninātie sāni padarīs jūs traku!
03.01.2019 22:37
Noderigi
Atšķirība starp sodu un irdinātāju (cepamo pulveri)
16.04.2020 10:18
Konditoreja un maize
Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
14.11.2017 22:44
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu