Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes fondants
21.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
45 g miltu
90 g rūgtās šokolādes
90 g sviesta
100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
kakao pulveris
sviests
PAGATAVOŠANA:
Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Uzkodas
Gardums 15 minūšu laikā. Neticams ēdiens, kura recepti gribēs zināt visi!
25.08.2019 13:15
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
07.02.2019 13:15
Konditoreja un maize
Ābolu biezpiena-siera kūka
02.10.2022 21:09
Pamatēdieni
Rievotie kartupeļi. Ļoti garšīgi, ātri un vienkārši
16.06.2019 13:20
Konditoreja un maize
Šokolādes – banānu torte bez cepšanas 15 minūtēs
26.08.2019 18:10
Noderigi
Fakti par iebiezināto pienu
29.01.2020 10:14
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu