Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes fondants
21.08.2019 13:15
SASTĀVDAĻAS:
2 olas
45 g miltu
90 g rūgtās šokolādes
90 g sviesta
100 g cukura
Veidņu ieziešanai:
kakao pulveris
sviests
PAGATAVOŠANA:
Sakuļ olas, līdz izveidojas putas.
Iecilā cukurā un vēlreiz sakuļ.
Šokolādi un sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
Izkausētajai šokolādei un sviestam pievieno olu maisījumam, pastāvīgi maisot.
Iesijā miltus un sakuļ viendabīgā masā.
Mazās veidnītes ieziež ar sviestu un pārkaisa ar kakao pulveri.
Veidnēs lej tik daudz mīklas, lai cepšanas laikā fondanti nepaceļas.
Cep sakarsētā krāsnī 5-12 minūtes, fondantiem iekšpusē jābūt šķidriem.
Pasniedz pārkaisītus ar kakao pulveri un pūdercukuru, var rotāt ar zemenēm.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Pīle ar sēņu mērci
02.05.2019 22:25
Salāti
Interesanti un garšīgi salāti – sēnes “kažokā”
27.02.2019 13:17
Konditoreja un maize
Biezpiena torte bez cepšanas
02.12.2020 10:11
Pamatēdieni
Pateicos savai vecmāmiņai, kura man iemācīja pagatavot šo gardumu. Vīrs ņem līdzi uz darbu, bērni uz skolu - visa ģimene paēdusi.
17.01.2023 20:50
Salāti
Klasiskais pupiņu vinegrets
06.12.2018 20:47
Konservējumi
Aromātiskas marinētās plūmes ziemai
11.06.2019 13:10
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu