Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Brokastis
Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru
26.04.2019 12:41
SASTĀVDAĻAS:
Plānais lavašs – 1 iepakojums
GAĻAS PILDĪJUMAM:
maltā gaļa – 500 g
kartupeļi – 2 – 3 gab.
sīpols – 1 gab.
malti melnie pipari
sāls
MĒRCEI:
minerālūdens – 500 ml
olīveļļa – 150 g
olas – 3 gab.
SIERA PILDĪJUMAM:
cietais siers – 500 – 600 g
pētersīļi - 1 buntīte
PAGATVOŠANA:
Lavašu sagriezt lielos trijstūros. Sīpolu sakapāt un apcept eļļā, pievienot malto gaļu, samaisīt. Pielikt rupji sarīvētus kartupeļus.
Cept visu līdz gatavībai, piebērt sāli, piparus, ja ir vēlēšanās – sasmalcinātus zaļumus.
Cieto sieru sarīvēt, sajaukt ar sakapātiem pētersīļiem.
Ņemt lavaša trijstūri, malā likt gaļas pildījumu, malas saliekt un satīt trubiņā. Tāpat satīt trubiņas ar siera pildījumu.
Cepamo pannu iesmērēt ar nelielu daudzumu olīveļļas, likt pildītās trubiņas pamīšus ar gaļas un siera pildījumu. Tās likt cieši vienu pie otras.
Sajaukt sastāvdaļas mērcei un pārliet slinkajiem burekiem. Atstāt, lai mērce ievelkas, apmēram uz stundu. Tad cept cepeškrāsnī 180 grādos.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
Konservējumi
Aromātiskas marinētās plūmes ziemai
Noderigi
Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal.
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums ar āboliem
Konditoreja un maize
Kārtainie mīklas pīrādziņi
19.11.2019 17:34
Konservējumi
Sālīti gurķi ar rupjmaizi. Noteikti izmēģiniet!
02.08.2019 18:13
Konditoreja un maize
Zemeņu pīrāgs
20.06.2019 09:11
Brokastis
Ātri pagatavojamas kartupeļu pankūkas
15.11.2021 20:21
Pamatēdieni
Kabaču sacepums ar malto gaļu un krējumu
18.01.2019 18:19
Konditoreja un maize
Vēja kūkas jeb Vecrīgas
31.01.2019 13:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu