Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Brokastis
Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru
26.04.2019 12:41
SASTĀVDAĻAS:
Plānais lavašs – 1 iepakojums
GAĻAS PILDĪJUMAM:
maltā gaļa – 500 g
kartupeļi – 2 – 3 gab.
sīpols – 1 gab.
malti melnie pipari
sāls
MĒRCEI:
minerālūdens – 500 ml
olīveļļa – 150 g
olas – 3 gab.
SIERA PILDĪJUMAM:
cietais siers – 500 – 600 g
pētersīļi - 1 buntīte
PAGATVOŠANA:
Lavašu sagriezt lielos trijstūros. Sīpolu sakapāt un apcept eļļā, pievienot malto gaļu, samaisīt. Pielikt rupji sarīvētus kartupeļus.
Cept visu līdz gatavībai, piebērt sāli, piparus, ja ir vēlēšanās – sasmalcinātus zaļumus.
Cieto sieru sarīvēt, sajaukt ar sakapātiem pētersīļiem.
Ņemt lavaša trijstūri, malā likt gaļas pildījumu, malas saliekt un satīt trubiņā. Tāpat satīt trubiņas ar siera pildījumu.
Cepamo pannu iesmērēt ar nelielu daudzumu olīveļļas, likt pildītās trubiņas pamīšus ar gaļas un siera pildījumu. Tās likt cieši vienu pie otras.
Sajaukt sastāvdaļas mērcei un pārliet slinkajiem burekiem. Atstāt, lai mērce ievelkas, apmēram uz stundu. Tad cept cepeškrāsnī 180 grādos.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Ideāla galerta pagatavošanas noslēpumi. Šis ir jāzina katrai saimniecei
28.01.2019 22:29
Pamatēdieni
Vistas ruletītes ar sieru
07.05.2020 09:38
Deserti
Krēms “Slapjais bezē”
08.01.2019 21:50
Uzkodas
Vista ar kraukšīgo čipšu kārtiņu
23.10.2021 19:06
Deserti
Mājās pagatavoti biezpiena sieriņi
05.03.2019 13:12
Brokastis
Pankūkas austriešu gaumē ar biezpienu, pagatavotas cepeškrāsnī
18.05.2019 19:32
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu