Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Brokastis
Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru
26.04.2019 12:41
SASTĀVDAĻAS:
Plānais lavašs – 1 iepakojums
GAĻAS PILDĪJUMAM:
maltā gaļa – 500 g
kartupeļi – 2 – 3 gab.
sīpols – 1 gab.
malti melnie pipari
sāls
MĒRCEI:
minerālūdens – 500 ml
olīveļļa – 150 g
olas – 3 gab.
SIERA PILDĪJUMAM:
cietais siers – 500 – 600 g
pētersīļi - 1 buntīte
PAGATVOŠANA:
Lavašu sagriezt lielos trijstūros. Sīpolu sakapāt un apcept eļļā, pievienot malto gaļu, samaisīt. Pielikt rupji sarīvētus kartupeļus.
Cept visu līdz gatavībai, piebērt sāli, piparus, ja ir vēlēšanās – sasmalcinātus zaļumus.
Cieto sieru sarīvēt, sajaukt ar sakapātiem pētersīļiem.
Ņemt lavaša trijstūri, malā likt gaļas pildījumu, malas saliekt un satīt trubiņā. Tāpat satīt trubiņas ar siera pildījumu.
Cepamo pannu iesmērēt ar nelielu daudzumu olīveļļas, likt pildītās trubiņas pamīšus ar gaļas un siera pildījumu. Tās likt cieši vienu pie otras.
Sajaukt sastāvdaļas mērcei un pārliet slinkajiem burekiem. Atstāt, lai mērce ievelkas, apmēram uz stundu. Tad cept cepeškrāsnī 180 grādos.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Žāvētu augļu cepumi
21.02.2019 09:33
Salāti
Kārtainie salāti "Jaunums" - ļoti vienkārši, garšīgi un ātri pagatavojami
16.03.2019 18:15
Konservējumi
Kraukšķīgie cukini salāti "Varavīksne" (vienkārši, garšīgi un veselīgi), bērniem ļoti garšo!
23.08.2022 16:58
Pamatēdieni
Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru
25.09.2021 21:16
Konditoreja un maize
Neparasts, bet ļoti garšīgs Lieldienu saldums
04.04.2019 15:58
Uzkodas
Lavašs ar dārzeņiem
22.08.2019 13:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu