Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi produkti, kas ir katrā mājā!
Pamatēdieni

Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi produkti, kas ir katrā mājā!

Šis ir ēdiens, kuru Jums gribēsies vēl un vēl!

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu;
  • 1 glāze kefīra;
  • 2 olas;
  • Pustējakrote sāls;
  • 1 tējkarote sodas.

Pildījums

  • 300 g maltā gaļa;
  • 2 - 3 sīpoli, kas sagriezti kuniņos;
  • Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

  • Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz 5 minūtēm.
  • Tad pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisam. Pusi no mīklas lej formā, kas ieziesta ar sviestu un pārkaisīta ar miltiem.
  • Tad malto gaļu sajauc ar sīpoliem, pievieno sāli un piparus un liek formā. Pa virsu uzlej mīklas otru daļu. Liek cepeškrāsnī uz 170 grādiem 40 minūtes.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt