Ja skumbrija ir saldēta, atsaldējam to, nogriežam galvu, spuras.
Iegriežam paralēli vēderam, izņemam asakas. Nomazgājam un nosusinām papīra dvielī.
Abas filejas iesmērējam ar sinepēm, uzberam valriekstus un uz rupjās rīves sarīvētu sieru.
Saliekam abas filejas kopā ar pildījumu uz iekšu un sasienam ar pārtikas diegu. Tad ietinam skumbriju folijā un liekam cepeškrāsnī 180 grādos. Cepam 20 – 25 minūtes.
Attinam foliju, apsmērējam zivi ar majonēzi un liekam atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm, līdz skumbrija kļūst zeltaina.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.