Burvīgā ceptā skumbrija ar riekstu – siera pildījumu
Pamatēdieni

Burvīgā ceptā skumbrija ar riekstu – siera pildījumu

Vienkārši super! Ļoti garšīga zivtiņa!

SASTĀVDAĻAS:

  • Skumbrija – 1 gab
  • Dižonas sinepes – 1 tējkarote
  • Valrieksti – 1 – 2 tējkarotes
  • Cietais siers – 30 grami
  • Sāls – pēc garšas
  • Majonēze – 1 – 2 tējkarotes
  • Augu eļļa - 0,5 tējkarotes

PAGATAVOŠANA:

  • Ja skumbrija ir saldēta, atsaldējam to, nogriežam galvu, spuras.
  • Iegriežam paralēli vēderam, izņemam asakas. Nomazgājam un nosusinām papīra dvielī.
  • Abas filejas iesmērējam ar sinepēm, uzberam valriekstus un uz rupjās rīves sarīvētu sieru.
  • Saliekam abas filejas kopā ar pildījumu uz iekšu un sasienam ar pārtikas diegu. Tad ietinam skumbriju folijā un liekam cepeškrāsnī 180 grādos. Cepam 20 – 25 minūtes.
  • Attinam foliju, apsmērējam zivi ar majonēzi un liekam atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm, līdz skumbrija kļūst zeltaina.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt