Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
Pamatēdieni

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

LAZANJA PANNĀ

Jums vajadzēs:
  • 800 g tomātu savā sulā
  • 1 ēdamkaroti eļļas
  • 1 sīpolu
  • ½ tējkaroti sāls
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Sarkanā pipara pārslas – naža galu
  • 450 g maltās gaļas
  • 10 lazanjas plākšņu
  • 220 g tomātu mērces
  • Glāzi rīvēta Parmezāna siera
  • 2 ēdamkarotes svaiga bazilika
  • 220 g rikotas siera

PAGATAVOŠANA:

  • Smalki sasmalcinām sīpolu un ķiploku. Sakapājam baziliku, lazanjas plāksnes salaužam uz pusēm.
  • Sasmalcinām tomātus, liekam bļodā. Pielejam nedaudz ūdens.
  • Lielā pannā apcepam sīpolu, pievienojam ķiploku un sarkanā pipara pārslas.
  • Pievienojam malto gaļu. Kad tā apcepusies, pa virsu liekam lazanjas plākšņu puses. Neko nemaisām.
  • Pa virsu lejam sagrieztos tomātus un tomātu mērci. Nemaisām.
  • Liekam pannai vāku un sautējam apmēram 20 minūtes uz mazas uguns.
  • Izslēdzam uguni un uzberam sākumā pusi Parmezāna sieru, tad rikotu. Nemaisām.
  • Gatavošanas beigās noņemam pannai vāku, uzberam atlikušo sieru un mazliet svaiga bazilika.
  • Pasniedzam galdā.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt