Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Sātīga un bieza zirņu zupa ar žāvētu gaļu
05.06.2019 21:45
SASTĀVDAĻAS:
Žāvētas cūku ribiņas – 300 g
Krakovas
desa
– 200 g
Šķeltie zirņi – 1 glāze
Sīpoli – 2 gab.
Kartupeļi – 4 gab.
Burkāns – 1 gab.
Lauru lapa
Sāls, melnie pipari – pēc garšas
Zaļumi
– (dilles, pētersīļi)
PAGATAVOŠANA:
Šai zupai labāk noderēs šķeltie zirņi, tie izvārīsies daudz ātrāk. Zirņus iemērciet nelielā ūdens daudzumā un atstājiet uz 6 stundām.
Lejat katlā ūdeni un liekat iekšā zirņus, uzvārāt, noputojiet, samaziniet uguni un turpiniet vārīt, līdz zirņi gatavi, apmēram 40 minūtes.
Ik pa laikam apmaisiet, lai zirņi nepiedegtu. Pieliekat mazliet cūku ribiņas.
Sagriežat ribiņas un desu šķēlītēs, liekat uz pannas.
Kad sāk izdalīties tauki un gabaliņi mazliet apcepušies, pieliekat smalki sagrieztus sīpolus un burkānus. Turpiniet cept, līdz dārzeņi kļūst zeltaini.
Kartupeļus
nomizojiet, sagriežat gabaliņos un liekat katlā pie zirņiem. Kad kartupeļi jau nāk gatavi, pieliekat pannas saturu.
Dažas minūtes pirms zupa gatava, pieliekat lauru lapu, piparus, dilles un pētersīļus.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Poļu alus zupa
14.04.2019 15:38
Deserti
Aveņu muss kā torte
25.11.2019 11:27
Uzkodas
Karstās bekona uzkodas ar augļiem
25.09.2019 10:09
Brokastis
Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru
26.04.2019 12:41
Noderigi
Mūžu dzīvo, mūžu mācies. 30 knifi, lai mīkla būtu izdevusies!
20.02.2019 20:35
Salāti
Krabju nūjiņu salāti
08.04.2019 08:36
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu