Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
Pamatēdieni

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

LAZANJA AR LAVAŠU, BIEZPIENU UN ZIVI

Jums vajadzēs:
  • Plāno lavašu
  • 180 g sarkanās zivs fileju
  • 320 g biezpiena
  • 2 olas
  • 300 g kefīra
  • Svaigas dilles
  • Garšvielas

PAGATAVOŠANA:

  • Vienu olu samaisām ar kefīru.
  • Plāksnēs sagrieztu lavašu apsmērē ar maisījumu un liek vienu virs otras. Atstājam ievilkties apmēram uz 10 minūtēm.
  • Biezpienu izberžam caur sietu vai sablendējam, pievienojot vienu olu.
  • Zivij izņemam asakas, uzberam sāli un liekam ledusskapī uz 15 minūtēm. Tad sāli noskalojam un zivi sagriežam smalkos kubiņos.
  • Sajaucam biezpienu ar zivi. Pieliekam dilles, rūpīgi samaisām.
  • Traukā liekam lavaša plāksnes pamīšus ar pildījumu. Augšējā kārtā uzlejam atlikušo kefīra maisījumu, kurā mērcējām lavašu.
  • Cepam lazanju 10 minūtes.
  • Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

    Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt