Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
22.01.2019 13:17
LAZANJA AR LAVAŠU, BIEZPIENU UN ZIVI
Jums vajadzēs:
Plāno lavašu
180 g sarkanās zivs fileju
320 g biezpiena
2 olas
300 g kefīra
Svaigas dilles
Garšvielas
PAGATAVOŠANA:
Vienu olu samaisām ar kefīru.
Plāksnēs sagrieztu lavašu apsmērē ar maisījumu un liek vienu virs otras. Atstājam ievilkties apmēram uz 10 minūtēm.
Biezpienu izberžam caur sietu vai sablendējam, pievienojot vienu olu.
Zivij izņemam asakas, uzberam
sāli
un liekam ledusskapī uz 15 minūtēm. Tad
sāli
noskalojam un zivi sagriežam smalkos kubiņos.
Sajaucam biezpienu ar zivi. Pieliekam dilles, rūpīgi samaisām.
Traukā liekam lavaša plāksnes pamīšus ar pildījumu. Augšējā kārtā uzlejam atlikušo kefīra maisījumu, kurā mērcējām lavašu.
Cepam lazanju 10 minūtes.
Lapa 3 no 7
Iepriekšējā lapa
Raksts turpinās nākošajā lapā
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Kā mājas apstākļos pareizi pagatavot vārīto iebiezināto pienu
21.12.2017 09:15
Brokastis
Omlete krūzē franču gaumē
07.03.2019 08:19
Pamatēdieni
Tefteļi ar rīsiem cepeškrāsnī
04.04.2019 18:51
Pamatēdieni
Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru
13.02.2019 18:10
Pamatēdieni
Jaunie kartupeļi ar avokado mērci
21.06.2019 15:17
Pamatēdieni
Grūbu risoto
19.02.2019 20:56
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu