1. Sasmalciniet ķiplokus un apcepiet tos uz pannas olīveļļā.
2. Pievienojiet ķiplokiem garšvielas: oregano un baziliku. Mazliet visu apcepiet un pievienojiet tomātu pastu.
3. Uzvāriet ūdeni, pieberiet sāli pēc garšas un vāriet spagetti 8-10 minūtes.
4. Sagrieziet mozzarellu kubiņos.
5. Nokāsiet spagetti duršlāgā, tad atberiet atpakaļ spagetti katlā un pievienojiet tiem pagatavoto tomātu mērci. Rūpīgi samaisiet.
6. Paņemiet dakšiņu un ar tās palīdzību izveidojiet no spagetti " ligzdiņas". Izveidotās "ligzdiņas" salieciet cepamā formā, kurā pirms tam ieklājiet cepamo papīru.
7. Katrā " ligzdiņā" ielieciet mozzarellas kubiņu un olīvi. Apberiet visu ar zaļumiem un sausiņu drupačām.
8. Cepiet " ligzdiņas" 180C uzkarsētā cepeškrāsnī.