Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
09.12.2018 10:40
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja – 500 g
olas baltumi – 2 gab.
saldais krējums 20% - 200 ml
biešu sula – 30 ml
ķiploks – 1 daiviņa
sāls
pipari
oregano
PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
Masu izliekam uz folija.
Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
Liekam maisā un cieši aiztaisām.
Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Noderigi
Ļoti garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte
Noderigi
Krēms kūkām, kas garšo kā saldējums
Uzkodas
Samaisot kefīru ar krējumu, pēc divām dienām mielosieties ar ļoti garšīgu uzkodu
Konservējumi
Marinēti tomāti ar baziliku
02.10.2019 18:52
Pamatēdieni
Ziemas sapnis par jaunajiem kartupeļiem
09.04.2019 20:50
Konditoreja un maize
Kartupeļu pica, kuru pagatavosi uz pannas 10 minūtēs
19.01.2019 18:13
Brokastis
Bezgala skaistas un gardas lašmaizītes
27.09.2019 11:27
Konservējumi
Vasaras salāti ziemai
29.06.2019 13:15
Salāti
Veselīgie granātābola un vistas filejas salāti
14.12.2018 19:00
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu