Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
Noderigi

Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!

SASTĀVDAĻAS:

  • vistas fileja – 500 g
  • olas baltumi – 2 gab.
  • saldais krējums 20% - 200 ml
  • biešu sula – 30 ml
  • ķiploks – 1 daiviņa
  • sāls
  • pipari
  • oregano

PAGATAVOŠANA:

  • Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
  • Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
  • Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
  • Masu izliekam uz folija.
  • Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
  • Liekam maisā un cieši aiztaisām.
  • Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
  • Atdzesējam, neizņemot no folija.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt