Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
09.12.2018 10:40
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja – 500 g
olas baltumi – 2 gab.
saldais krējums 20% - 200 ml
biešu sula – 30 ml
ķiploks – 1 daiviņa
sāls
pipari
oregano
PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
Masu izliekam uz folija.
Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
Liekam maisā un cieši aiztaisām.
Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
Konservējumi
Ķiploku ziedu kātu sagatave ziemai
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Zupas
Aukstā gurķu zupa
Noderigi
Mājās gatavots Prosciutto
Konditoreja un maize
Gardā rabarbermaize
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte
07.10.2018 21:07
Pamatēdieni
Cīsiņi kārtainajā mīklā
17.06.2019 20:20
Pamatēdieni
Diētiskie spageti ar vistas fileju un sieru
24.08.2019 13:11
Salāti
Burkānu salāti marokāņu gaumē
31.03.2019 12:01
Pamatēdieni
Maltās gaļas pīrāgs
30.11.2019 22:04
Konditoreja un maize
Pīrādziņi skolas bērnam
31.10.2019 14:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu