Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
09.12.2018 10:40
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja – 500 g
olas baltumi – 2 gab.
saldais krējums 20% - 200 ml
biešu sula – 30 ml
ķiploks – 1 daiviņa
sāls
pipari
oregano
PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
Masu izliekam uz folija.
Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
Liekam maisā un cieši aiztaisām.
Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Pankūku mīklas receptes. Labāko recepšu TOP 5
Pamatēdieni
Neticami garšīga, kārtās cepta vistas krūtiņas recepte
Konditoreja un maize
Omītes burkānu kūkas recepte, kas pārsteigs ikvienu! Visas saimnieces gribēs recepti!
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Pamatēdieni
Cepti kartupeļi itāļu gaumē. Aromāts un garša jūs apburs!
Salāti
Salāti ar sieru
Noderigi
Vismaigākās kotletītes “Putna piens” – nosaukums runā pats par sevi!
26.12.2018 18:46
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
19.01.2019 13:19
Salāti
Jaungada salāti šveiciešu gaumē
27.12.2019 22:43
Zupas
Harčo ar bagātīgo garšu
15.12.2017 00:02
Pamatēdieni
Spageti ar garnelēm un kariju
06.04.2022 13:55
Noderigi
Kā pagatavot prosas biezputru
06.09.2019 13:14
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu