Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
09.12.2018 10:40
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja – 500 g
olas baltumi – 2 gab.
saldais krējums 20% - 200 ml
biešu sula – 30 ml
ķiploks – 1 daiviņa
sāls
pipari
oregano
PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
Masu izliekam uz folija.
Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
Liekam maisā un cieši aiztaisām.
Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Auzu pārslas ar kefīru uz žāvētām plūmēm
23.03.2020 13:18
Konservējumi
Ievārījums zviedru gaumē
24.08.2019 18:17
Dzērieni
Mājās pagatavots kvass
27.03.2019 19:29
Pamatēdieni
Liellopu gaļa, sautēta sarkanvīnā (vislabāk gatavot multivārāmajā katlā)
25.05.2020 14:09
Pamatēdieni
Tradicionālais arābu Batata Manshi. Garšo lieliski
26.05.2019 15:13
Uzkodas
Ātri, lēti, garšīgi! Picas mīklas recepte
02.02.2019 11:06
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu