Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās gatavota desa. Taisu to katru nedēļu, mainot garšvielas!
09.12.2018 10:40
SASTĀVDAĻAS:
vistas fileja – 500 g
olas baltumi – 2 gab.
saldais krējums 20% - 200 ml
biešu sula – 30 ml
ķiploks – 1 daiviņa
sāls
pipari
oregano
PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju sagriežam gabaliņos un kopā ar ķiploku sasmalcinām blenderī.
Pievienojam saldo krējumu un saputojam, pa vienam pievienojot olas baltumus.
Turpinot putot, pielejam biešu sulu u garšvielas.
Masu izliekam uz folija.
Sarullējam desas formā, galus aiztinam kā konfektei.
Liekam maisā un cieši aiztaisām.
Vārām ūdens peldē uz nelielas uguns apmēram pusstundu (tas atkarīgs no desas izmēra).
Atdzesējam, neizņemot no folija.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
19.01.2019 13:19
Zupas
Zivju zupa
20.06.2019 18:51
Pamatēdieni
Vistas krūtiņa ar sēnēm krējuma mērcē
18.11.2021 16:59
Salāti
Marinēti dārzeņi itāļu gaumē
25.06.2020 09:29
Noderigi
Kas jāēd, lai notievētu? Diēta plakanam vēderam.
12.02.2019 21:41
Salāti
Diētisku salātu receptes notievēšanai
21.03.2019 09:32
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu