Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
Pamatēdieni

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

BIEZPIENA LAZANJA

Jums vajadzēs:
  • 500 g biezpiena
  • 300 g cietā siera
  • 2 olas
  • 40 – 50 g sviesta
  • Sausas lazanjas plāksnes
  • 0,5 tējkarotes sāls

PAGATAVOŠANA:

  • Sarīvējam sieru.
  • Glāzē ielejam ūdeni un pieliekam pustējkaroti sāls.
  • Biezpienam pievienojam divas olas un saputojam.
  • Biezpiena masai pievienojam 5 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Pievienojam mīkstu sviestu.
  • Pieliekam šķipsniņu sāls.
  • Ņemam cepamo formu, tās dibenā izklājam foliju un iesmērējam to ar eļļu.
  • Un folijas liekam lazanjas plāksnes.
  • ¼ daļu biezpiena masas liekam uz lazanjas plāksnēm. Pa virsu beram sieru (1/4 daļu).
  • Pa virsu pārlejam 3 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Liekam lazanjas plākšņu kārtu. Pa virsu smērējam biezpiena masu, beram sieru un pielejam 3 ēdamkarotes sālītā ūdens.
  • Tādā veidā liekam četras kārtas. Augšējā kārtā beram sieru. Pa virsu klājam foliju.
  • Cepam labi sakarsētā krāsnī 30 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns.
  • Lazanju pasniedzam karstu.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt