Nelielā katliņā sajauc kausēto sieru, augu eļļu un saldo krējumu. Pakarsē šo maisījumu līdz sāk vārīties.
Samazini uguni, pievieno sarīvēto sieru un garšvielas. Pavāri vēl trīs minūtes. Izslēdz.
Šī maigā siera mērce kļūs par jūsu iecienītāko piedevu dažādiem ēdieniem. Tā palīdzēs izcelt pikantās notis ēdienā, piešķirs ikdienas ēdienam izsmalcinātību.
PADOMS:
Pievieno ēdienam atbilstošu mērci. Piemēram, ja ēdienam ir maiga, ne ļoti izteikta garša, piestāvēs saldskābā mērce, ēdienam no liesas, netreknas gaļas mērcei jābūt ar spēcīgu, piesātinātu aromātu.
Šīs mērces piešķirs krāsas ikvienai maltītei, liks tai no jauna atklāt sevi un ļaus jebkuram ēdējam gūt patiesu baudu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.