Visas sastāvdaļas- izkausētu sviestu, olas, cukuru, tad biezpienu, cepamo pulveri un miltus saujaucu lielā bļoda. Tad pievienoju citrona miziņu (bez tās var arī iztikt) vai, piemēram, saujiņu rozīņu. Visu rūpīgi izmaisu.
Sagatavoju formiņas. Es kēksiņus un mafinus cepu metāla formītēs, kurās ielieku cepamo papīru, kurš paredzēts kēksiņiem. Taču šīs mazās kūciņas var cept arī speciālās silikona formās.
Biezpiena kēksiņus cep 25 minūtes 180-190 grādos. Tie kļūst zeltaini brūni ar viegli kraukšķīgu garoziņu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.