Vistas gaļu sagriezt nelielos gabaliņos, apliet ar sojas mērci un atstāt uz 30 minūtēm, lai iemarinējas.
Ķiploku rupji sagriezt un apcept pannā, sviestā.
Tad to no pannas izņemt un likt arī rupji sagrieztu sīpolu.
Apcept zeltainu. Pievienot iemarinēto gaļu un cept apmēram piecas minūtes.
Saldo piparu sagriezt salmiņos, pievienot gaļai, samaisīt, pieliet nedaudz Terijaki mērces.
Pievienot sāli un piparus pēc garšas. Cept vēl apmēram piecas minūtes.
Funčozu apliet ar verdošu ūdeni, atstāt uz piecām minūtēm.
Tad noskalot aukstā ūdenī, likt klāt pannas saturam.
Samaisīt, apcept dažas minūtes.
Pievienot salmiņos sagrieztu gurķi.
Likt šķīvī, pārbērt ar sezama sēkliņām.
LAI LABI GARŠO!