Ūdens un piena maisījumā novāra rīsus, kamēr izveidojas ķepīgas putras konsistence. Atdzesē līdz 60-70 grādiem.
Biezpienu izberž caur sietu, nomizo un iztīra ābolus un smalki tos sasmalcina.
Rīsu putrā liek biezpienu un ābolus, pievieno olas dzeltenumu, cukuru, vaniļas cukuru un visu kārtīgi samaisa. Rīsu putras maisījumam pievieno saputotu olas baltumu.
Gatavo masu liek ar sviestu iesmērētās formiņās, cep krāsnī 30 minūtes 180 grādos. Vēlāk samazina krāsns temperatūru līdz 160 grādiem un apbrūnina desertus.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.