Notīriet ābolus. Sarīvējiet tos. Uz nelielas uguns pasautējiet tos kopā ar ūdeni, vaniļas cukuru un kanēli. Masa būs gatava tad, kad tā kļūs mīksta un pārvērtīsies biezenī. Pēc tam pievienojiet kondensēto pienu. Sautējiet vēl 10 minūtes. Ļaujiet krēmam atdzist.
Atkausējiet kārtaino bezrauga mīklu. Sadaliet to divās daļās un izrullējiet. Katrai daļai ir jāatbilst cepešpannas izmēram. Abas daļas izcepiet 20 minūtes 180 °C temperatūrā.
Apsmērējiet katru daļu ar krēmu un kārtojiet tās vienu otrai virsū. Augšējo daļu apberiet ar drupačām. Kūku var atstāt ledusspakī uz nakti, lai tā sasūcas.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.