Biezpienu sajaukt ar cukuru, sāli, vanilīnu un olu. Pielikt miltus un vēlreiz rūpīgi samaisīt.
Mīklu savelt bumbā un ļaut nostāvēties 15 minūtes, apsedzot ar caurduri.
Mīklai jābūt ļoti mīkstai.
Mīklu sagriezt gabaliņos un no tiem saviļāt nelielas bumbiņas.
Pannā ieliet eļļu un uzkarsēt, bet neļaut sākt vārīties.
Sagatavotās bumbiņas likt eļļā nelielā porcijām.
Tām jāvārās, visu laiku apmaisot, līdz kļuvušas zeltainas. Gatavās bumbiņas notecināt uz papīra dvieļa. Tas uzsūks lieko šķidrumu un bumbiņas būs sausas un nebūs treknas.
Biezpiena bumbiņas pārlikt citā traukā un pārkaisīt ar pūdercukuru.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.