Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!
02.08.2019 13:19
Garšīgākas neesmu ēdusi!
SASTĀVDAĻAS:
Bietes – 2 kg
Tomāti – 750 g
Sīpoli – 250 g
Saldie pipari – 250 g
Ķiploki – 100 g
Cukurs – 100 g
Sāls – 30 g
9% etiķis – 75 ml
Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
Sautējam masu 40 minūtes.
Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Pīrādziņi skolas bērnam
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Pamatēdieni
Es šo pagaršoju ballītē, un tagad es pats esmu sācis gatavot šo sacepums(ciemos nošpikota recepte)
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Salāti
Jaungada salāti šveiciešu gaumē
Konditoreja un maize
Omītes burkānu kūkas recepte, kas pārsteigs ikvienu! Visas saimnieces gribēs recepti!
Zupas
Sēņu zupa ar rīsiem un saldo krējumu
24.10.2018 21:45
Uzkodas
Gurķīši zviedru gaumē
16.08.2019 17:23
Uzkodas
Lavašs ar pildījumu cepeškrāsnī
28.05.2020 21:00
Uzkodas
Kabači ar fetas sieru
25.03.2020 13:48
Zupas
Alus zupa “VARŠAVAS GAUMĒ”
07.05.2019 09:55
Uzkodas
Gruzīnu gardums no sēnēm
03.04.2020 09:24
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu