Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!
02.08.2019 13:19
Garšīgākas neesmu ēdusi!
SASTĀVDAĻAS:
Bietes – 2 kg
Tomāti – 750 g
Sīpoli – 250 g
Saldie pipari – 250 g
Ķiploki – 100 g
Cukurs – 100 g
Sāls – 30 g
9% etiķis – 75 ml
Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
Sautējam masu 40 minūtes.
Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Uzkodas
Lavašs ar dārzeņiem
22.08.2019 13:11
Konditoreja un maize
Biezpiena torte bez cepšanas
02.12.2020 10:11
Salāti
Diētiskie salāti
03.08.2022 19:35
Noderigi
“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!
22.10.2018 12:40
Konservējumi
Zemeņu – rabarberu kompots
31.05.2019 21:34
Pamatēdieni
Mājas šķiņķis
09.05.2020 11:00
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu