Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!
02.08.2019 13:19
Garšīgākas neesmu ēdusi!
SASTĀVDAĻAS:
Bietes – 2 kg
Tomāti – 750 g
Sīpoli – 250 g
Saldie pipari – 250 g
Ķiploki – 100 g
Cukurs – 100 g
Sāls – 30 g
9% etiķis – 75 ml
Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
Sautējam masu 40 minūtes.
Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!
31.07.2019 13:10
Pamatēdieni
Kartupeļu un avokado biezenis ar biezpienu un tomātiem
10.04.2019 20:48
Noderigi
Kefīra diēta, kas patiešām strādā. Mīnuss 4-6 kg garantēti!
27.03.2019 19:42
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
21.11.2019 22:27
Konditoreja un maize
Pīrādziņi skolas bērnam
31.10.2019 14:11
Konditoreja un maize
Saldā šokolādes rulete ar banāniem – pārsteidziet savus mīļos ar neparastu desertu!
25.08.2019 18:12
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu