Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!
02.08.2019 13:19
Garšīgākas neesmu ēdusi!
SASTĀVDAĻAS:
Bietes – 2 kg
Tomāti – 750 g
Sīpoli – 250 g
Saldie pipari – 250 g
Ķiploki – 100 g
Cukurs – 100 g
Sāls – 30 g
9% etiķis – 75 ml
Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
Sautējam masu 40 minūtes.
Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
4 olas, 200 g biezpiena un 120 g cukura – vismaigākajai tortei pasaulē! Neticami viegls un gards deserts!
15.05.2019 18:10
Pamatēdieni
Es nejauši dzirdēju garšīgu kotlešu recepti no slavena šefpavāra un tagad radiniekiem gatavoju tikai šādi.
27.01.2023 21:14
Salāti
Neticami gardu salātu recepte! Ikvienam jāzin šī recepte, no galda pazudīs pirmā!
17.12.2022 22:33
Salāti
Salāti ar turku zirņiem
06.07.2020 17:55
Salāti
Sajūsmas vērti un ļoti garšīgi salāti “Melnais ķekars”. Jūsu svētku galda hīts!
11.12.2017 19:39
Brokastis
Tu vairs nekad necepsi pankūciņas citādi! Zelta recepte!
10.12.2017 14:16
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu