Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Pikantās bietes ziemai – gatavoju katru gadu!
02.08.2019 13:19
Garšīgākas neesmu ēdusi!
SASTĀVDAĻAS:
Bietes – 2 kg
Tomāti – 750 g
Sīpoli – 250 g
Saldie pipari – 250 g
Ķiploki – 100 g
Cukurs – 100 g
Sāls – 30 g
9% etiķis – 75 ml
Augu eļļa – 250 ml
PAGATAVOŠANA:
Bietes sarīvējam, tomātus sagriežam ripās, piparus un sīpolus pusgredzenos, ķiploku izspiežam ķiploku spiedē.
Liekam sīpolus karstā eļļā un mazliet pasutinām, tad pievienojam tomātus un sutinām vēl 5 minūtes.
Pieliekam piparus un bietes, turpinām karsēt.
Pielejam etiķi, samaisām, pieliekam sāli un cukuru.
Sautējam masu 40 minūtes.
Tad pieliekam ķiploku, vēlreiz samaisām un liekam izkarsētās burkās. Aizskrūvējam, apgāžam ar vākiem uz leju un sasedzam lai atdziest.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Mazsālīti gurķi gruzīnu gaumē
Noderigi
Noderīgas idejas, kur pielietot pārtikas sodu! Būsi sajūsmā
Zupas
Aukstā gurķu zupa
Konditoreja un maize
Cepumu torte, kādu noteikti vēl nebūsiet baudījuši! Teikšu godīgi – tā ir vislabākā torte, kādu esmu ēdusi… un pagatavot to ir ļoti vienkārši. Tātad…
Konservējumi
Gatavojam dārzeņu asorti ziemai – ar degvīnu un bez sterilizācijas.
Konditoreja un maize
Siera kūka ar cepumu pamatni
Noderigi
Boloņas mērce
18.03.2019 14:27
Konditoreja un maize
Torte “SNICKERS”
27.07.2019 18:18
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums ar āboliem
28.11.2019 22:55
Deserti
Tas ir īsts kulinārijas šedevrs – Krakovas biezpiena pīrāgs!
24.01.2019 18:13
Pamatēdieni
Kartupeļi franču gaumē (bez gaļas)
18.12.2021 17:49
Pamatēdieni
Pasta ar vistas gaļu un dārzeņiem
19.10.2021 16:50
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu