Gaļas rulete uz grilla
Pamatēdieni

Gaļas rulete uz grilla

Sastāvdaļas:

  • Liellopu maltā gaļa 500g
  • Bekons 150g
  • Ciets siers 100g
  • Barbekjū (BBQ) mērce 200ml
  • Paprika 2 šķipsniņas
  • Melnais pipars (samalts) 1 šķipsniņa
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1. Salieciet bekonu tievās strēmelēs uz sushi bambusa pārklāja.

2. Liellopu maltai gaļai pievienojiet sāli un citas garšvielas, pēc tam pārklājiet bekonu ar plānu kārtu maltās gaļas.

3. Sagrieziet sieru šauros un garos salmiņos un uzlieciet virsū gaļai.

4. Paceliet bambusa pārklāja maliņu un sāciet rullēt, lai izveidojas rulete.

5. Lai gaļa nepieliptu pie grila restēm, pirms tam sasmērējiet restes ar saulespuķu eļļu. Cepiet gaļas ruleti uz grila (cepeškrāsnī uz restēm) 180C 25 minūtes.

6. Pēc tam apklājiet ruleti ar barbekjū mērci un cepiet vēl 10 minūtes. Pēc 5 minūtēm vēlreiz apklājiet ar barbekjū mērci.

7. Gatavo ruleti var apviļāt čipšos, sausiņu drupačās vai ceptos sīpolos. Sagrieziet ruleti, un ēdiens ir gatavs.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt