Gatavo ķiploku grauzdiņus: rupjmaizi sagriež gabaliņos. Rupjmaizes gabaliņus ber uz cepmaplāts (kas izklāta ar cepamo papīru) un pārslaka ar eļļu. Liek krāsnī (180 grādi) un cep 5 minūtes.
Krāsni izslēdz, bet plāti ar grauzdiņiem vēl kādu brīdi patur krāsnī.
Ķiplokus notīra un izspiež ķiploku spiedē.
Grauzdiņus apvīļā ķiplokos un pārkaisa ar sāli.
Vistu atkaulo un sagriež gabaliņos.
Bļodā liek pupiņas, pievieno vistu un grauzdiņus. Samaisa.
Pārlej majonēzi un/ vai skābo krējumu un rūpīgi visu samaisa.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.