Smaržīga, maiga gaļa cepeškrāsnī tieši sadalās atsevišķās šķiedrās! Garda cūkgaļa, nav sausa, ar svaigu kāpostu salātiem. Ja esat iegādājies lielu cūkgaļas gabalu un domājat, ko pagatavot no tās, iesaku šo gaļas recepti.
Garšvielas pēc savas gaumes uzber uz cūkas krūtiņas un visas vienmērīgi ierīvē cūkgaļā. Noslēgumā uzber čili piparus un ierīvē gaļā. Atstāj istabas temperatūrā lai iemarinējas.
Tikmēr nomizo 6 -7 lielus sīpolus, 2 ķiploku galviņas. burkānus, selerija sakni.
Sīpolus pārgriež uz pusēm un liek cepešpannā, tā, lai tie varētu saturēt gaļas gabalu. Burkānus un selerijas sakni sagriež lielos gabalos un uzzber uz pannas. Ķiploku daiviņas liek veselas. Uzber nedaudz sāli.
Cūkgaļu liek uz sīpoliem, tā, lai neskarās klāt pannai. Pannā ielej karstu ūdeni, tā lai dārzeņi ir apsegti. Var izmantot arī vistas vai liellopa buljonu. Pārliek pāri cepamo papīru, tad folliju( lai follijs neskarās klāt gaļai). Ar follija palīdzību cieši nostiprina ap pannu.
Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 150 grādos 3- 3,5 stundas (atkarīgs no gaļas lieluma).