Vispirms pagatavo pastu, sekojot instrukcijai, kas rakstīta uz paciņas. Kamēr gatavosies mērce, tai nekas slikts nenotiks.
Izspiež ķiploku caur ķiplokspiedi, sasmalcina čili un sarīvē ingveru.
Liellopa gaļu sagriež strēmelītēs.
Pannā sakarsē eļļu un aši apcep ķiploku, čili un ingveru.
Pievieno gaļu un apcep. Pielej buljonu un sautē, kamēr mīksts. Es šoreiz izmantoju eko buljona kubiņu. Visdrīzāk, kad gaļa būs mīksta, aptuveni puse buljona būs izgarojusi.
Kukurūzas cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens vai buljona un iemaisa mērcē. Pievieno Hoi Sin un sojas mērci. Maisot sagaida, kamēr sabiezē.
Mērcē iemaisa pastu un apber ar smalki sagrieztiem lociņiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.