Šī ir lieliska recepte- spageti ar bagātīgu gaļas mērci. Pasniedziet ar sarīvētu parmezānu.
SASTĀVAĻAS:
300-400gr. maltās gaļas(pārsvarā izmanto liellopa, bet katram jau gaumes dažādākas)
5tomāti
6 ēd. k. tomātu mērces
1 vidēji liels sīpols
2-3 ķiploku daiviņas
3 ēd.k. sarkanvīns
garšvielas
parmezan siers
PAGATAVOŠANA:
Smalki sasmalciniet visus dārzeņus un cepiet uz lielas pannas kamēr mīksti, apmēram 10 minūtes.
Pievienojiet malto gaļu un cepiet, nepārtraukti maisot, līdz gaļa iegūst zeltainu krāsu. Pievienojiet sasmalcinātus tomātus un lauru lapu. Pievienojiet garšvielas, sāli un piparus.
Samaziniet uguni un uzlieciet vāku. Ļaujiet mērcei gatavoties uz lēnas uguns apmēram 1,5 stundas. Laiku pa laikam apmaisiet.
Pievienojiet nedaudz piedevu, līdz esat apmierināti ar asumu un garšām.
Pagatavojiet spageti saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. Pasniedziet ar sarīvētu parmezānu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.