Iemērcam želatīnu (2 ēdamkarotes ar kaudzi uz 100 g ūdens). Katlā beram cukuru, lejam glāzi auksta ūdens un liekam uz vidējas uguns, neaizmirstot laiku pa laikam apmaisīt.
Kad maisījums sāk vārīties, uzņemam laiku – 3 minūtes un pieliekam sagatavoto želatīnu. Noņemam katlu no uguns un maisām, līdz želatīns pilnībā izšķīdis. Ļaujam katla saturam mazliet atdzist, bet tika nedaudz, jo putosim to karstu.
Putojam ar mikseri 5 minūtes (ar vidējo ātrumu), iepauzējam piecas minūtes un atkal putojam tieši piecas minūtes.
Pieliekam citronskābi un sodu. Putojam atkal desmit minūtes, bet jau ar roku, ar putojamo slotiņu. Ļaujam masai pastāvēt 20 minūtes. Zefīra masa pieaugs masā divas reizes, zefīra sanāks daudz. Sagatavot paplātes vai dēlīšus, vēlams, no plastmasas.
Ar karoti, kas samērcēta ūdenī, liekam zefīru uz dēlīšiem un paplātēm, kuras arī ir samērcētas ar ūdeni, lai masa nepieliptu. Kad “plācenīši” sacietējuši, ar plāna naža palīdzību saliekam tos kopā pa divi.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.