Traukā lejam kefīru, pieliekam cukuru, sāli un sodu. Visi samaisām un pagaidām, kas kefīrs noreaģē ar sodu. Tā kefīrā “dzēsīsies”.
Šķiņķi griežam smalkos kubiņos, sieru sarīvējam. Liekam mīklā, iesitam tajā abas olas.
Izsijājam miltus, iejaucam mīklā.
Papriku, tomātu un zaļumus smalki sagriežam, pieliekam mīklai.
Visu rūpīgi samaisām un mīkla ir gatava cepšanai.
Uz pannas lejam eļļu, uzkarsējam, tad ar karoti liekam mīklu uz pannas. Pankūciņas liekam tā, lai tām cepšanas laikā būtu kur izplesties. Cepam no vienas puses uz vidējas uguns.
Apgriežam, samazinām uguni līdz minimumam, liekam pannai vāku un cepam līdz pankūkas kļūst zeltainas.
No šī mīklas daudzuma man sanāca 20 pankūciņas. Pankūciņas uzliekat uz papīra dvieļa, lai iesūktos liekās taukvielas.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.