Tītara – avokado salāti ir oriģināli un viegli pagatavojami. To pagatavošana aizņems vien kādas 40 minūtes un tos varat pasniegt gan smalkā banketā, gan vakariņās, gan vienkārši – kā nelielu uzkodu.
Sākumā jānovāra tītara fileja. Liekam to aukstā ūdenī, kad tas sācis vārīties, pieliekam sāli un piparus un vārām pusstundu.
Tad sagatavojam avokado, saldskābu ābolu, salātu lapas un olīveļļu.
Salātu lapas noskalojam aukstā ūdenī, nosusinām papīra dvielī un smalki sakapājam.
Avokado un ābolu nomizojam, izņemam kauliņu un sēklas, sagriežam kubiņos. Tītara fileju sagriežam kubiņos.
Sajaucam visas sagrieztās sastāvdaļas un aizdarām ar olīveļļu.
Pieliekam sāli un rūpīgi iecilājam.
Pasniegt salātus varat lielā salātu traukā, kā arī katram individuāli mazajos salātu trauciņos, pialās vai lielās glāzēs. Dekorējiet ar citrona daiviņu vai pētersīļa zariņu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.